Omat/kilpahevoset

Ori N.G. Cherokee ”Elmeri”
- rotu FWB
- syntynyt 1997 Suomi
- kasvattaja Riitta Nylund
- omistaja Minna Kauppinen

Elmeri on ollut Minnan omistuksessa pikkuvarsasta saakka. Tällä hetkellä se on Minnan ykköshevonen.

Se on hyväkäytöksinen herrasmies, joka varsinkin kisatilanteessa pyrkii esiintymään edukseen. Sillä on ollut onni pysyä kunnossa koko ikänsä ja se on kerännyt lukuisia voittoja ja sijoituksia kansallisissa helpoissa ja vaativissa luokissa mm. seuraavasti: viisivuotiaiden cupin viides, kuusivuotiaiden cupin kolmas ja seitsenvuotiaiden cupin neljäs.

Viime kaudella 2007 Elmeri oli kouluhevosten rankinglistan 18. Kauden 13 vaativasta B-startista se voitti seitsemän ja oli kolmen parhaan joukossa kymmenen kertaa. Kaudella 2008 Elmeri keskittyy lähinnä vaativa A-luokkiin ja siitä edelleen Intermediaire I -tasolle.Ruuna May Carnagie, ”Nakke”
- rotu DWB
- syntynyt 2003 Tanskassa
- kasvattaja Riitta Westerholm
- omistaja Minna Kauppinen

Nakke muutti Suomeen Minna Kauppisen luo tammikuussa 2005 ollessaan yksivuotias. Se on leikkisä huumorimies, jolla on aina vähän pilkettä silmäkulmassa. Komean ulkonäkönsä ja näyttävien liikkeidensä ansiosta se palkittiin yksivuotiaana Kasvattajapäivillä ensimmäisellä palkinnolla.

Kilpailu-uransa Nakke aloitti 2007 Laatuarvostelussa sijoittuen askellajihevosten viidenneksi. Kaudella 2008 Naken tavoitteena on menestyä kansallisissa nuorten hevosten luokissa sekä viisivuotiaiden cupissa.Tamma Rumba de Quadrille, ”Rumba”
- rotu FWB
- syntynyt 2005 Suomessa
- kasvattaja Katri Grönberg
- omistajat Minna Kauppinen ja Keijo Kohonen

Rumba syntyi Minna Kauppisen ja Keijo Kohosen luona juhannuksena 2005. Sen emä Mazurka Q oli myös Kauppisen kilpahevonen.

Lupaava Rumba palkittiin maitovarsanäyttelyssä ensimmäisellä palkinnolla. Ratsastuksen perusasiat tamma on oppinut kevään 2008 aikana ja laidunkesäloman jälkeen töitä jatketaan syksyllä.

Tamma Honeybee, "Pipsa"
- syntynyt 2003 tanska
- rotu minishetlannin poni
- kasvattaja Riitta Westerholm
- omistaja Keijo Kohonen

"Pipsa" tuli suomeen yhdessä Naken kanssa tammikuussa 2004. Keijo sai sen Minnalta joululahjaksi. Pienestä koostaan huolimatta Pipsa ei koe olvevansa yhtään muita pienempi. Se toimii puutarhatonttuna vaeltaessaan vapaana tilallamme. Pipsa on kiltti ja seurallinen. Pipsan tavoitteena on toimia joskus ajoponina kun vaan jollakin on riittävästi aikaa sen opettamiseen.